Komende bijeenkomsten met Maaike van der Heiden

In deze trainingen kun je Maaike van der Heiden aan het werk zien.

Er zijn momenteel geen bijeenkomsten gepland met deze trainer.

Maaike van der Heiden

Maaike van der Heiden - Bert Hellinger Instituut Nederland
Maaike van der Heiden

Ik hou van een sprankel. In de dag, in mezelf en bij een ander. En daarmee heb ik gelijk benoemd waarom ik doe wat ik doe.

Mijn doel is om mensen die dichter bij zichzelf willen komen via een actieve weg te begeleiden. Lichtvoetiger in het dagelijks leven staan. Een vonkje ervaren dat je dagen net iets meer kleur geeft.

Mijn huis en de natuur waren mijn basis. Vertrouwd, veilig en liefdevol. Buiten onze oprijlaan van 150 meter lag een andere wereld. Een wereld die interessant was, maar tegelijkertijd hard en meedogenloos. Ik ben veel gepest in mijn jeugd. Mijn lessen in het leven begonnen vroeg.

Op mijn 17e besloot ik het ouderlijk huis te verlaten om mijn eigen pad te bewandelen. Ik ben Docent Drama gaan studeren in Arnhem, maar de mantra van mijn vader: ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ kwam net iets vaker naar boven dan mijn theatrale ik.

Dus kocht ik een rugzak en ben ik op avontuur gegaan. Werken in Frankrijk, de wereld over reizen, een baan op Apenheul als dierverzorger, vele leidinggevende functies gehad bij verschillende organisaties, in de jeugdzorg gewerkt en uiteindelijk ben ik nu alweer 10 jaar werkzaam als coach en trainer.

Ik heb opleidingen gevolgd in binnen- en buitenland (NLP en Hypnose in Engeland, Systemisch Coachen bij het Bert Hellinger Instituut, Faalangst training enz). De snoeppot met nieuwe kennis is nooit vol.

Inmiddels woon ik in Mook, in de buurt van Nijmegen. Samen met mijn vriend en onze twee prachtige dochters. De reiziger in mij maakt dat ik door het hele land werk. Maar uiteraard ook hier op de Mookerheide of in het Ooij bij Nijmegen.

Tot slot: Ik ben een onderzoekend mens. Ik blijf altijd open van gedachten en hart. Daarom heb ik ook geen vaste werkwijze of vaste locatie. Ik kijk naar wat er nodig is, of passend is bij de vraag.

Kritisch, eerlijk, liefdevol, confronterend en ik hou van plezier. Dat ben ik.