Ruth Bellinkx

Ruth Bellinkx

Phoenix Opleidingen

Thema: Rituelen en archetypen

Titel workshop: De metaforische ruimte van het beeld als toegangspoort tot het veld

‘Kijken, kijken en dan ineens een hele nieuwe wereld zien van mogelijkheden om jezelf én de ander te ervaren. Dat niets zomaar is wat het lijkt. Deze blik heb meegenomen uit mijn professionele werk met beeldend kunstenaars. Het raakt me steeds opnieuw wanneer tijdens het werken met mensen het potentieel aan mogelijkheden oplicht en vastgepakt kan worden.’

Tijdens deze workshop neemt Ruth ons mee de beeldende kunst in, om te ontdekken en ervaren wat de mogelijkheden zijn als we daar (meer) gebruik van weten te maken.

Over Ruth Bellinkx

Ruth Bellinkx werkte in de kunstwereld waar zij beeldend kunstenaars ondersteunde in het positioneren van hun werk in een internationale context.

De afgelopen jaren bouwde zij haar eigen praktijk uit als coach, trainer en relatietherapeut.

Op het kruispunt van haar eigen geraaktheid plaatst Ruth in het licht wat nog niet waarneembaar was. Zij werkt respectvol en met veel warmte, wat past bij haar Vlaamse ziel.

Doelgericht en to-the-point helpt ze met het zetten van nieuwe stappen in ontwikkeling, ook langs de plekken waar het schuurt. In haar werk als therapeut en begeleider schept Ruth een bedding waarin de mogelijkheid tot heling wordt geboren.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Ruth ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan zaterdag 4 september 2021 naar Voetstappen in het Veld.

Kaarten bestellen