Roek Lips

Roek Lips

De ontwikkelgroep

Thema: Plek en Positie

Titel inspiratiesessie: NIEUWE LEIDERS – WIE KIES JE OM TE ZIJN?
Een mooi gesprek over (persoonlijk) leiderschap

Een wereld in verandering roept veel vragen op. Als we niet uitkijken worden we opgeslokt door werkdruk, dwingende systemen en de waan van de dag. Hoe blijf je vol goede moed? Hoe vinden we weer houvast? Wie bepaalt welke kant het uitgaat? Welke nieuwe kansen zijn er? Hoe doorbreken we oude patronen? Wat vraagt dat van ons leiderschap?

Al voor de coronapandemie ging Roek Lips in gesprek met bestuurders, wetenschappers, kunstenaars, denkers en vele anderen, over de vraag wat deze dynamische tijd van ons en van ons (zelf)leiderschap vraagt.

Tijdens de interactieve lezing neemt hij je mee in zijn persoonlijke verhaal aan de hand van de vele indringende en soms confronterende fragmenten uit gesprekken met koplopers, leiders en beschouwers die hij in prachtige video-portretten heeft vastgelegd. Zie ook: www.nieuweleiders.nl

page1image34783424

Met bijdrages van o.a. van Paul Verhaeghe, Jan Rotmans,
Irene van Lippe-Biesterfeld, Jan Terlouw, Paul de Blot, Lenette Schuijt, Peter van Uhm, Patrick Cammaert, Margaret J. Wheatley, Typhoon, Peter Rombouts, Betteke van Ruler, Ivo van Hove, Wibe Veenbaas, Damniaan Denys, Katja Staartjes, Joke Hermsen, Arnon Grunberg, Jan Geurtz, Louis van Gaal en vele anderen.

In deze bijzondere sessie inspireert Roek Lips je en ontdek je nieuwe inzichten, levenslessen en sta je stil bij vragen die je nog niet eerder hebt gesteld.

Over Roek Lips

Roek Lips is vertrouwd adviseur en coach van bestuurders, directeuren en creatieve toptalenten bij (strategische) verandering, crisis, natuurlijk optreden en leiderschapsontwikkeling. Is schrijver van boeken ‘Ben ik in beeld?’ en ‘Het boek Job.’ Medeoprichter van De Ontwikkelgroep en ontwikkelt en begeleidt inspiratiesessies, masterclasses over nieuw leiderschap, zichtbaarheid en identiteit.

Thema’s: Nieuw Leiderschap, transitie, identiteit

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Roek ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan zaterdag 4 september en / of zondag 5 september 2021 naar Voetstappen in het Veld