Martijn Meima

Martijn Meima

Intuïtief Ondernemen

Thema: Plek en Positie

Titel workshop: Succesvol je plek innemen als ondernemer

Met je eigen praktijk wil je graag mensen verder helpen. Hoe succesvoller je praktijk, hoe meer mensen kunnen profiteren van jouw kwaliteiten. Maar hoe doe je dat?

Deze workshop gaat over je plek innemen: in de markt, in het veld van geld, in het veld van ondernemen en in het veld van succes. Martijn Meima laat je in diverse opstellingsvormen ervaren welke aspecten invloed hebben op het succes van je bedrijf en welke beweging dit van jou en jouw bedrijf vraagt. Daarnaast zal hij zijn kennis op het gebied van systemisch werk en ondernemen delen.

Een workshop van Martijn staat garant voor diepgang, veiligheid, humor en luchtigheid.

Over Martijn Meima

Martijn Meima combineert op zijn eigen wijze zijn bedrijfskundige achtergrond met systemische, holistische en energetische inzichten. Hij helpt ondernemers om moeiteloos succesvol te zijn door de inzet van hun intuïtie en intuïtieve methodes zoals (organisatie)opstellingen. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als coach en adviseur van ondernemers en begeleidt al meer dan 10 jaar opstellingen. Daarnaast leidt hij sinds 5 jaar in binnen- en buitenland coaches op in het ambacht van opstellingen begeleiden. Martijn heeft zich laten inspireren door diverse opstellers en opstellingsscholen. Daardoor is zijn stijl een mix van intuïtief en met vaste vormen, spiritueel en aards, werken met stilte en helende zinnen en van therapeutisch en zakelijk.

Martijn is auteur van het boek Moeiteloos Ondernemen en heeft een bijdrage geleverd aan het Systemische bullet journal en Veldwerk.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Martijn ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan zaterdag 4 september en / of zondag 5 september 2021 naar Voetstappen in het Veld.

Kaarten bestellen