Martijn Meima

Martijn Meima

Intuïtief Ondernemen

Thema: Communicatie

Titel workshop (maandag): Waardoor laat jij je leiden?

Tijdens een opstelling is er heel veel informatie en communiceert er van alles. Als opsteller is het jouw taak om op basis hiervan te bepalen welke interventie (niks doen is ook een interventie) je doet en wanneer. Waardoor laat je je leiden bij deze keuze?

Tijdens deze workshop ga je de beweging in jou onderzoeken die leidt tot een interventie. Je wordt je bewust van de verschillende communicatiekanalen en bronnen van informatie. Hoe stel je je meer open? Hoe sluit je je meer af?

In een aantal interactieve werkvormen laat Martijn je ervaren hoe het voor jou werkt en wat daarvan het effect is. Je gaat ook je instrumentarium uitbreiden en fine-tunen. Zo ontwikkel je jezelf als opsteller en kun je nog meer vanuit het lege midden begeleiden.

Een workshop van Martijn staat garant voor diepgang, veiligheid, humor en luchtigheid.

Over Martijn Meima

Martijn Meima combineert op zijn eigen wijze zijn bedrijfskundige achtergrond met systemische, holistische en energetische inzichten. Hij helpt ondernemers om moeiteloos succesvol te zijn door de inzet van hun intuïtie en intuïtieve methodes zoals (organisatie)opstellingen. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als coach en adviseur van ondernemers en begeleidt al meer dan 10 jaar opstellingen. Daarnaast leidt hij sinds 5 jaar in binnen- en buitenland coaches op in het ambacht van opstellingen begeleiden. Martijn heeft zich laten inspireren door diverse opstellers en opstellingsscholen. Daardoor is zijn stijl een mix van intuïtief en met vaste vormen, spiritueel en aards, werken met stilte en helende zinnen en van therapeutisch en zakelijk.

Martijn is auteur van het boek Moeiteloos Ondernemen en heeft een bijdrage geleverd aan het Systemische bullet journal en Veldwerk.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Martijn ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan maandag 16 mei 2022 naar Voetstappen in het Veld.

Kaarten bestellen