Karin Seine

Karin Seine

Van Hart tot Hart

Thema: Schaduwwerk

Titel workshop (maandag): Schaduw en Schaamte

Wat laat schaduw zien.
Wat ligt onder schaduw, als je je licht erop laat schijnen.

Ik werk wezenlijk met alles wat er is. Zonder grote woorden.
In de diepte ruimte geven aan. Zien, voelen, waarnemen. In het veld, in jou, in mij.

Een voelen en een weten.
Wat er staat dat is genoeg.
Dat is hoe ik werk.
Ik bedenk nooit meer iets van tevoren.
Van hart tot hart.
Op de laag van de ziel.
Holistisch.

Over Karin Seine

Sinds 2007 ben ik werkzaam in mijn praktijk. Bezield, intuïtief, warm, creatief, aards en helder zijn woorden die bij me passen.

Op het pad van persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling, heb ik een vorm ontwikkeld die heel dicht bij me ligt. 

Jarenlang worstelde ik met mijn gevoeligheid, ik nam van alles mee, wist zomaar dingen waar ik me geen raad mee wist. Een intensieve 4 jarige opleiding/training, betekende een diepgaande verandering van mijn leven op persoonlijk vlak, en het werk als reader|healer bleek me goed te liggen. Het werd een combinatie met intuïtief schilderen. Omdat ik mijn clienten langer en diepgaander wilde begeleiden deed ik vervolgens een opleiding tot Energetisch Resonantie coach.

In 2003 kwam ik voor het eerst in aanraking met familieopstellingen. In 2014 heb ik de jaaropleiding familie/organisatie/relatie – opstellingen afgerond bij Hylke Bonnema. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar. De nieuwe – intuïtieve  methode – van opstellingen begeleiden voelt voor mij heel natuurlijk. Als ik terugkijk schilderde ik intuïtief al jaren opstellingen. En op jonge leeftijd was ik al heel bewust van (familie)systemen. Met al z’n beperkingen én kansen. 

In het werk met energie en opstellingen ervaar ik iets heel wezenlijks, soms noem ik het magie. Daar ben ik heel dankbaar voor. Een manier te hebben gevonden om een bedding te creëren waarin je in vertrouwen en openheid mag zíjn, met al je vragen, zodat je kunt leren voelen dat je authentiek mag en kán leven.

Heldervoelen en weten zijn mijn instrumenten, het maakt dat ik makkelijk in de onderstroom kan voelen waardoor de kern van de vraag of het thema snel helder wordt. Als het ware onder de woorden en tussen de regels lezen. Beweging brengen waar het stilstaat en rust brengen waar het onrustig is. Of zoals iemand het mooi beschreef ‘Karin kan heel goed in de schaduw voelen’. Die schaduw mag er helemaal zijn, maar ik help je graag er níet in te verdwijnen. Er licht op te laten schijnen zodat er beweging of (zelf)heling kan plaatsvinden. 

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Karin ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan maandag 16 mei 2022 naar Voetstappen in het Veld.

Kaarten bestellen