Jan Mouton

Jan Mouton 

Trauma, soul en systemhealing

Thema: Systemisch werk en …

Onderwerp: Chakra’s

Titel workshop (maandag): De energetische interactie tussen de 7 chakra’s

Wij zijn Stephanie Gotthardt uit Keulen Duitsland en Jan Mouton uit Brussel België. We zijn beiden lichaamsgericht trauma therapeut en systemisch coach. We gebruiken opstellingen zowel in individuele als organisatie context, naast ander lichaamsgericht werk.

In januari gaven we voor een internationale groep senior leaders een 5 daagse retreat rond het thema ‘Unleashing the Power of Your 7 Energy Centers as a Leader’. Op een gegeven moment besloten we om de energetische interactie tussen de 7 chakra’s van de deelnemers op te stellen. We ontdekten dat de representanten van verschillende chakra’s in een opstelling zeer relevante informatie gewaar werden en dat knopen in het energiesysteem van de betrokken deelnemer geheeld konden worden door ze op te stellen. We ontdekten op deze manier dat lichaamswerk en systemisch werk eigenlijk in elkaar vloeien als twee wegen die naar hetzelfde doel leiden: een hoger zelfbewustzijn en betere connectie met zichzelf.

In deze workshop willen we graag deze ervaring delen door één of meerdere opstellingen met deelnemers te faciliteren. We doen dit graag samen omdat we aanvoelen dat onze draagkracht met twee sterker is. We hebben een beiden een andere stijl die zeer aanvullend werkt.

Over Jan Mouton

Wie is Jan Mouton?

Jan Mouton heeft als coach zijn hele leven geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling.
Hij worstelde zelf vele jaren met psychische problemen totdat hij op een gegeven moment systemisch werk en lichaamsgerichte traumatherapie ontdekte. Vanaf dat moment werd het zijn levensmissie om mensen te helpen hun kwetsbaarheid te delen en hun persoonlijke blokkades te overwinnen door middel van methoden om echt te werken.

Jan is oorspronkelijk afgestudeerd als master in de wijsbegeerte. Hij heeft 22 jaar ervaring in het begeleiden van verandering zowel bij groepen als op individueel vlak. Hij hanteert een holistische benadering van zijn klanten door het mentale, emotionele, fysieke en spirituele te integreren. Hij gebruikt hierbij de meest recente inzichten uit trauma healing, systemisch werk, sjamanisme, hedendaagse en spirituele psychologie. Zijn opleiding omvat onder meer systemisch werk in families en organisaties, embodiment, neo-Reichiaans lichaamswerk, trauma healing en ademtherapie, OSHO meditation therapies, sjamanisme, Reiki, fascia massage, Voicing en NLP.
 
Het is Jans missie om mensen te helpen terug vrij, energiek en vreugdevol in het leven te staan en op een liefdevolle manier geconnecteerd te zijn met zichzelf en de mensen om zich heen. Hij is zowel werkzaam in individuele zorg als in organisaties.

Terug naar: het overzicht van coaches of bekijk alle workshops.

Wil je Jan en Stephanie ontmoeten en aan het werk zien?
Kom dan maandag 16 mei 2022 naar Voetstappen in het Veld.